Sprawdź opinie o nas:

Referencje logo tripadvisor, opinie o Restauracji Filharmonia logo trójmiasto, opienie o Restauracji Filharmonia

Aktualności

7-8 kwietnia 2018 "Rozsmakuj się w Metropolii- Weekend za pół ceny"

rozsmakuj-sie-w-metropolii-banner

W dniach 7-8 kwietnia br. odbędzie się X edycja „Rozsmakuj się w Metropolii. Weekend za pół ceny”, w której bierzemy udział.

SERDECZNIE ZAPRASZAMY na dania w specjalnych cenach

Ceny dań pojedynczych:

Przystawka

Pate wołowo – wieprzowe z dressingiem z jarzębiny w żelu – 28 zł 14 zł

Zupa

Krem z pieczonego selera z gruszką i pudrem z sera –18 zł 9 zł

Danie główne

Filet z pstrąga ze szpinakiem i fetą obok gnocchi i sałat ogrodowych 38 zł 19 zł

Deser

Bawarski krem pomarańczowy 22 zł 11 zł

Cena całego zestawu 4 daniowego 106 zł 49 zł

Do zobaczenia!!! Nie może Was zabraknąć :)

RESTAURANT WEEK POLSKA 18-30 KWIETNIA 2018

TRW18W_Bierzemy udział

Drodzy Przyjaciele,
W terminie od 18 do 30 kwietnia 2018 roku będziemy uczestniczyć w
RESTAURANT WEEK POLSKA.
 
TRÓJMIASTO RESTAURANT WEEK to trzydaniowe doświadczenie restauracyjne dla wszystkich. Ciesz się smakami, poznawaj i spędzaj wspólnie czas przy stole! Uczestniczące w festiwalu restauracje przygotowują wyjątkowe, popisowe trzydaniowe menu w przystępnej cenie 49 złotych.
 
W czasie trwania festiwalu, każdego dnia mamy pewną pulę stolików przygotowanych dla Was oraz proponujemy autorskie Menu Naszego Szefa Kuchni Marcina Szlagowskiego.

PROPOZYCJE MENU

1.

Przystawka

Jądra wołowe na pikantnej salsie z wędzoną papryką

Danie główne

Dorsz z pieca obok czarnego tagliatelle w kremowym sosie z wiosennymi sałatami i pęczakiem

Deser

Figa z makiem, pasternakiem i lodami sosnowymi

2.

Przystawka

Jądra wołowe na pikantnej salsie z wędzoną papryką

Danie główne

Sztufada wołowa w sosie kminkowym z pieczonymi ziemniakami i marynowaną czerwoną kapustą

Deser

Figa z makiem, pasternakiem i lodami sosnowymi

Cena zestawu 3-daniowego -49 zł/os

Cena zestawu nie uwzględnia napoi bezalkoholowych oraz alkoholowych.

 

Jesteście zainteresowani rezerwacją stolików?
Wejdźcie na www.restaurantweek.pl i dokonajcie rezerwacji 😉

Już od stycznia dostępna jest NOWA KARTA MENU- zapraszamy :)

Blank menu, fork and knife on old wooden background

Marcin, Szlagowski, Szef Kuchni, serdecznie zaprasza do degustacji dań z NOWEJ KARTY MENU!

Znajdziecie tam m.in. bycze jądra w sosie z wędzonej białej czekolady, ucha carska podlana rosyjską wódką, okonia słodkowodnego na sosie pomarańczowo-miętowym z krewetkowym pęczakiem i zielonym groszkiem, polędwicę z sarny z maślanym bobem i marchewkowym puree czy crumble z jabłkami i agrestem, flambirowane wiśniówką, podane z lodami waniliowymi.

ZAPRASZAMY  do zapoznania się z kartą na naszej stronie w zakładce MENU oraz w RESTAURACJI:)

Bon upominkowy na świąteczny prezent

Szukacie prezentu na Święta? Doskonałym rozwiązaniem będzie bon upominkowy do wykorzystania w smakowity sposób:) Ustalenie kwoty pozostawiamy Wam do wyboru. Z naszej strony otrzymujecie 10% rabatu. Aby dokonać zakupu serdecznie zapraszamy do Restauracji.

0144_bon_mikrodruk_prew-bez